professionele behandeling, grondige aanpak en snel resultaat

Deel je ervaring

Je feedback is belangrijk voor me. Laat me weten hoe je de behandeling hebt ervaren.

Dank je wel

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Wilma van der Zande

12-03-2021

Regelmatig bij je op bezoek voor "onderhoud" en dat helpt super goed. Nu kijken of we de menstruatie een beetje kunnen indammen :-) Mijn hoofdpijn heb je goed aan kunnen pakken dus vol vertrouwen ben ik nu hierin. En je bent altijd eerlijk en lief!

.

Silvia Heijnen-Loi

02-11-2020

Heerlijk om mijn verhaal te kunnen doen en daarna kundig door Jeannine behandeld te worden zodat ik, wat later, licht als een veertje (figuurlijk) naar buiten wandel.

Monique van de Kar

09-10-2020

Altijd een momentje van rust en tegelijk energie krijgen. Ideale combinatie.

Marleen (H.A.) Kosten

30-10-2020

Ik kreeg bij de eerste behandeling al een goed gevoel !!!!!!

Ruud Hartman

08-10-2020

De acupunctuur-behandelingen hebben mijn lage rugklachten met 80% verminderd!! En: altijd gezellig bij Jeannine.

Samir Poric

15-10-2020

Leuk vriendelijke ontvangst. Goede uitleg over behandeling in begrijpelijk taal. En aantal goede tips om zelf thuis aan de slag te gaan.

Anneke Bom- van Nieuwenhuyzen

15-10-2020

Ik heb er altijd veel baat bij, en je wordt zeer goed ontvangen

Maroucha Van Oers

12-10-2020

Geruststellend om te merken dat er echt kennis van zaken is. Meedenkend en meelevend. Behandeling slaat ook daadwerkelijk aan, top!

Pauline van Gilse - de Groot

13-09-2020

Acupunctuur bij Acuremedi kan ik iedereen aanraden! Een echte vakvrouw, die weet wat ze doet!

Jacqueline Tak-Kriek

05-10-2020

Hoewel het voor de verandering goed voelbaar was deze keer, toch blij dat ik geweest ben. Ik voel weer een fijne innerlijke balans ❤️

Titia Schalk

08-09-2020

Zoals altijd helder duidelijk en ook ontspannen met naalden op een comfortabel bed liggen in een mooie rustige omgeving met zachte muziek

Heerlijk om te ervaren dat het echt werkt!

Marianne

Kim Coelers

28-07-2020

Super geholpen, luisterend oor en goed advies! Al gelijk resultaat, sommige klachten verdwijnen direct.

Rob Takens

04-07-2020

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en uitleg en sfeer bij ACUreMEDI

Arthur (A.H.) Hilbrands

22-06-2020l

Jeanine is een vakvrouw. Niet teveel er om heen gepraat maar recht op het probleem af en aan de oplossing werken. Ben zelf medicus dus best wel kritisch!

Ik ben zo blij met de behandelingen die ik heb tegen mijn OPVLIEGERS, ik ben ben ongeveer 25 opvliegers per dag binnen gekomen en nu heb ik het maar een paar keer per dag nog een beetje warm. ik zou je bij iedereen aanbevelen, ook omdat je een hele lieve vrouw bent.

Lianne Hommel

Je hebt me ontzettend goed geholpen! Gisteren kon ik amper opstaan uit de stoel vanwege rugpijn en vandaag " spring" ik weer in het rond. Heel erg bedankt!!

Els

Had jou paar jaar eerder al moeten bezoeken .Ben heel blij met jou. Je bent kundig, lief en aardig en rustgevend. Top gewoon.

Wanda Peters

Deskundig en sfeervolle behandelomgeving

Tjaak Takens

Na mijn afspraken voel ik mij altijd weer goed. Ik ben van een langdurige klacht af dankzij Jeannine.

Sanne

Allereerst even schrijven dat de eerste paar keer achter elkaar enorm geholpen hebben om de hormonen weer in balans te krijgen! En toen liet ik het versloffen omdat ik me zo goed voelde en de wereld aankon ☺️ Zal het niet meer doen! Vandaag weer geweest voor onderhoud en voelt prima. Dankjewel!

Klachten en persoon in kwestie worden uiterst serieus genomen en ook als zodanig behandeld. Er wordt daarvoor ook alle tijd genomen. Chapeau voor de wijze waarop ! Heel positief !.....Ik heb absoluut veel baat bij de nauwgezette behandelingen van Jeanine.

Lilyan

Ben altijd blij als ik geweest ben voel me stukken beter in mijn

Lioma

Hele grote verbetering al na 1 behandeling van mijn frozen shoulder klachten!

Arthur Hilbrands

Al jaren heb ik last van psoriasis, vooral op mijn hoofdhuid. Door de warme zomer was er ook een behoorlijke uitbraak op mijn armen en benen, zodat ik besloot contact op te nemen met Jeannine , omdat ik het beu was allerlei smeersels met hormonen te blijven gebruiken, die toch geen resultaat gaven. Na een goed en uitgebreid intakegesprek is Jeannine aan de behandeling begonnen . Al na een paar behandelingen stond ik versteld van het resultaat, vooral de jeuk was afgenomen en de grootste plekken op mijn hoofd werden echt minder. 10 behandelingen (iedere week) later was bijna 90% van de uitslag weg en werd er gekozen voor maandelijkse behandelingen. Ook in de tussenliggende tijd kwam de uitslag niet terug. Ze legt ook alles heel goed uit wat er gebeurt. Ik ben blij dat ik contact met haar heb opgenomen en dat het heeft geleid tot dit resultaat. D.K.

Ik heb vandaag mijn intakegesprek en eerste behandeling gehad en heb dit positief ervaren. Tijdens de behandeling merkte ik al verandering betreffende mijn klacht en nu de eerste uren erna heb ik het gevoel dat de intensiteit van de pijnplek wat is afgenomen. Dit is pas de eerste ervaring zo, maar voor mij reden genoeg om door te gaan en hopelijk de klacht te verhelpen.

Ilona Besemer

Na dagen met ernstige pijn gelopen te hebben vandaag een acupunctuur behandeling gehad van Jeannine, de pijn is nu teruggebracht van een pijnscore 9-10 naar 4-5. Een wereld van verschil.

dhr Legierse

Hele fijne en professionele begeleiding. Goede aandacht voor het issue en doelgerichtheid om te streven naar verbetering.

Corrine Lindeboom

Ik had al maanden vreselijke uitstralende pijn van mijn nekhernia en moest veel pijnstillers nemen. Na de eerste behandeling merkte ik al verbetering. Nu na 10 x is de pijn zo goed als weg en slik ik geen pillen meer. 

Ik was ten einde raad. Extreem veel opvliegers en overgangsklachten. Ik sliep amper, geheugen als een zeef, nachtzweten en had bovendien alles al geprobeerd. Ongelovelijjk! Na 1ste keer waren de opvliegers al voor de helft weg. Nu na drie maanden slaap ik weer, opvliegers heel af en toe. Mijn hoofd doet het ook weer. "wonderlijk" maar echt waar

mijn lijf en hoofd voelde zwaar, gespannen en als of er een griep zit aan te komen. na de behandeling was ik heerlijk ontspannen. Het verbaast me telkens weer dat zo een resultaat zo snel behaalt kan worden. Ik ben super blij met je en kijk iedere keer weer uit naar de behandeling.

Ray

Ik had al jaren last van mijn rug. Een hernia operatie gehad, maar de pijn kwam iedere keer weer terug. Na 8 behandelingen met acupunctuur is de pijn zo goed als weg

Rustige en deskundige benadering en vooral respectvol, geeft ook begriipende informatie Ik voelde mij serieus genomen en op mijn gemak

Mariette

Zeer tevreden. Heb er heel veel baat bij. Zal acuremedi regelmatig blijven bezoeken! :-)

Nicole

Na enkele bezoeken aan de praktijk verminderen mijn klachten aanzienlijk. Wat ik zeer op prijs stel is de flexibiliteit die door het hele behandelschema loopt, dus geen blind volgen van tevoren uitgezette paden. Ondanks mijn aanvankelijk sceptische gevoelens t.o.v. acupunctuur heb ik tot nu toe enkel positieve ervaringen.

Fred 

Ik ervaar de afspraken altijd als prettig en effectief. Janine is een fijn persoon die kundig is in wat ze doet. ook weet ze de juiste prioriteit te stellen in haar behandeling. Ze legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen. 

Raymond

Heel veel persoonlijke aandacht / voor je probleem. Communicatief. Heerlijke rust n de behandeling, ik heb er vertrouwen in.

Frank Zomers

Altijd een behandeling met vakkennis en een lach uitgevoerd!

Edith van der Pot

Fijne ontvangst, ruimte, sfeer en natuurlijk je professionaliteit! Wat nodig is gebeurd en daar kom je voor.

Fatima

Uitgebreide intake en direct een passende behandeling gestart, geen onnodige extra's ingezet en goede adviezen. Voelde me direct op mijn gemak. Verder ook een mooie behandelruimte. Top! 

Laura Habets

Spijker op de kop, naalden op de juiste plek. Je bent lief en goed in je werk. En dat telt.

Elma

Een heel uitgebreide anamnese, er werd echt de tijd genomen en het was erg professioneel.

A.Z.

Vriendelijke ontvangst, Duidelijke & professionele vraagstelling, goede uitleg over wat de behandeling inhoudt en waar de focus op gelegd zal worden Rustige, schone behandelkamer, fijne verlichting en prachtige muziek op de achtergrond Regelmatig de vraag of alles goed voelt of er veranderingen waarneembaar zijn.

DvA

Ik heb hielspoor en mede door de behandengen van Jeannine gaat het steeds beter. De tijd die Jeannine voor je neemt en de aandacht voor je probleem is onbetaalbaar. Succes met je nieuwe praktijkruimte.

Marijke uit Steenbergen

Bedankt Jeannine, ik heb na langetijd eindelijk weer eens een week lang geen hoofdpijn gehad, tot volgende week.

Theo uit Bergen op Zoom

In het voorjaar van 2016 had ik een lunch met vriendinnen allemaal 50+ dames en we bespraken onze overgangsklachten. Een vriendin vertelde me dat ze succesvol werd behandeld voor o.a. opvliegers bij Jeannine. Ik had vreselijk veel last van opvliegers. Het waren gewoon koortsaanvallen met over het hele lichaam tegelijk een hele pijnlijk huid. Na een paar behandelingen zijn de opvliegers in frequentie en heftigheid enorm afgenomen. 

Tevens kwam het gesprek op mijn niet meer aanwezige reukvermogen. Al jaren rook ik niets meer. Na 3 behandelingen ruik ik weer. Ik ben zo blij!

Ook mijn knieen zijn versleten. Ze waren dik en pijnlijk. Natuurlijk is de slijtage zelf niet te genezen, maar mn knieen hebben weer een nomaal formaat en lopen gaat veel beter met veel minder pijn.

Jeannine Grin is in mijn ogen een zeer bekwame acupuncturiste die ook veel rust uitstraalt.

mevrouw T.S uit Steenbergen

0